Vijesti

Poštovani članovi,

Pozivamo Vas na Redovnu skupštinu Radiokluba ''Pazin'' koja će se održati 26. siječnja 2022. s početkom u 18:30 u prostorijama Kluba na adresi M.B.Rašana 2/4. Također moguće je i online sudjelovanje na sjednici uz prethodnu najavu.

 

Dana 29. ožujka 2021. godine potpisani su ugovori između Grada Pazina i Radiokluba Pazin.

Grad Pazin je u sklopu Javnog natječaja  za financiranje programa/projekata/manifestacija organizacija civilnog društva od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Pazina u 2021. Radioklubu Pazin odobrio financijska sredstva u iznosu od 19.000 kuna kao pomoć u organizaciji programa i projekta. Za program redovnog rada odobrena su novčana sredstva u iznosu 12.000 kuna, dok je za projekt RKPedu – projekt besplatnih edukacija i radionica u tehničkoj kulturi odobreno 7.000 kuna. Dodijeljena novčana sredstva će uvelike pomoći u ostvarivanju ciljeva programa i projekta.

 

Izvor fotografije: pazin.hr

Slavko VukmanovZašto koristiti Apple Tehnologiju kad se to može i drukčije (i jeftinije)? Je li Apple samo hit i hype, ili postoji stvaran razlog za toliko zanimanje potoršača? Koliko uopće ljudi koristi Apple tehnologiju i u koje svrhe? To su neka od pitanja na koja će Apple Distinguished Educator Slavko Vukmanov ove srijede, 25.3. u 19:00, pokušati dati odgovor. Budite s nama!

Radioklub Pazin poziva sve zainteresirane za polaganje radioamaterskih razreda P i A kategorije da dođu na dogovor u srijedu, 15.11.2017 u 19:00 sati u prostorije Radiokluba Pazin u Pazinu na adresi M..Rašana 2/4! Zainteresirani koji nisu u mogućnosti doći u navedenom terminu, mogu se javiti preko e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., web stranica: www.rkp.hr ili Facebook stranica.

Potkategorije

Amaterska Radio Goniometrija

Sateliti i satelitske komunikacije