Klub

Dragi članovi,
 
Pozivamo vas na Skupštinu Radiokluba "Pazin", ujedno i Izbornu, koja će se održati u Četvrtak 17. siječnja 2019. godine s početkom u 19:00 sati u prostorijama Radiokluba "Pazin", M.B. Rašana 2/4.
Molimo vas da se pozivu odazovete te i na ovaj način sudjelujete u radu Kluba.
 
Puno sretnih trenutaka uz naš radioamaterizam u 2019. godini!
73
Vaš Radioklub "Pazin"
 
 

markopTajnik Radiokluba Pazin, Marko Pernić, dobitnik je Godišnje nagrade Nikola Tesla, kojom Hrvatski Radioamaterski Savez nagrađuje najistaknutije pojedince, za 2017. godinu. Marko je nagradu osvojio zbog zbog iznimnog doprinosa u radu s mladima na područjima radioamaterizma, informatike, tehničkog odgoja i obrazovanja putem izvannastavnih aktivnosti, te za iznimne rezultate u popularizaciji radioamaterizma kao grane tehničke kulture.

IMG 20180913 114825U četvrtak, 13. rujna 2018. Radioklub Pazin je u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani po drugi puta predstavio svoje aktivnosti. Ovog puta učenicima nižih razreda Osnovne škole Vladimira Nazova Pazin. Predstavljene su radioamaterske aktivnosti (tečajevi, natjecanja, radioamaterski vikend, ARG...) i radionice za djecu i mlade (microbitovi, mBotovi, MakerBuino, 3D pisač...) te prikazivani arhivske snimke natjecanja i rada u klubu. Okupljenoj djeci dijeljeni su letci i pozvani da se uključe u aktivnosti kluba.

osvnp 2012 4Hrvatski radioamaterski savez u suradnji s izvršnim organizatorom Radioklubom “Pazin” iz Pazina, od 19. do 21. listopada 2018. godine organizira kamp za mlade pod nazivom „Pazinski radioamaterski vikend za djecu i mlade 2018“. Kamp je namijenjen mladima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima koji žele upoznati radioamaterizam i tehničku kulturu, te onima koji već imaju iskustvo ali žele proširiti svoja znanja.

rkpoš1Zajedno s ostalim gradskim udrugama, i Radioklub Pazin je u ponedjeljak, 10. rujna 2018. u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani predstavio svoje aktivnosti učenicima viših razreda Osnovne škole Vladimira Nazova Pazin. Predstavljene su radioamaterske aktivnosti (tečajevi, natjecanja, radioamaterski vikend, ARG...) i radionice za djecu i mlade (microbitovi, mBotovi, MakerBuino, 3D pisač...) te prikazivani arhivske snimke natjecanja i rada u klubu. Okupljenoj djeci dijeljeni su letci i pozvani da se uključe u aktivnosti kluba.

Joomla templates by a4joomla