Klub

Hrvatski radioamaterski savez u suradnji s izvršnim organizatorom Radioklubom “Pazin” iz Pazina, od 29. studenog do 01. prosinca 2019. godine organizira kamp za mlade pod nazivom „Pazinski radioamaterski vikend za djecu i mlade 2019“. Kamp je namijenjen mladima viših razreda osnovne škole te srednjoškolcima koji žele upoznati radioamaterizam i tehničku kulturu, te onima koji već imaju iskustvo ali žele proširiti svoja znanja.

Dragi članovi,
 
Pozivamo vas na Skupštinu Radiokluba "Pazin", ujedno i Izbornu, koja će se održati u Četvrtak 17. siječnja 2019. godine s početkom u 19:00 sati u prostorijama Radiokluba "Pazin", M.B. Rašana 2/4.
Molimo vas da se pozivu odazovete te i na ovaj način sudjelujete u radu Kluba.
 
Puno sretnih trenutaka uz naš radioamaterizam u 2019. godini!
73
Vaš Radioklub "Pazin"
 
 

osvnp 2012 4Hrvatski radioamaterski savez u suradnji s izvršnim organizatorom Radioklubom “Pazin” iz Pazina, od 19. do 21. listopada 2018. godine organizira kamp za mlade pod nazivom „Pazinski radioamaterski vikend za djecu i mlade 2018“. Kamp je namijenjen mladima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima koji žele upoznati radioamaterizam i tehničku kulturu, te onima koji već imaju iskustvo ali žele proširiti svoja znanja.

markopTajnik Radiokluba Pazin, Marko Pernić, dobitnik je Godišnje nagrade Nikola Tesla, kojom Hrvatski Radioamaterski Savez nagrađuje najistaknutije pojedince, za 2017. godinu. Marko je nagradu osvojio zbog zbog iznimnog doprinosa u radu s mladima na područjima radioamaterizma, informatike, tehničkog odgoja i obrazovanja putem izvannastavnih aktivnosti, te za iznimne rezultate u popularizaciji radioamaterizma kao grane tehničke kulture.

IMG 20180913 114825U četvrtak, 13. rujna 2018. Radioklub Pazin je u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani po drugi puta predstavio svoje aktivnosti. Ovog puta učenicima nižih razreda Osnovne škole Vladimira Nazova Pazin. Predstavljene su radioamaterske aktivnosti (tečajevi, natjecanja, radioamaterski vikend, ARG...) i radionice za djecu i mlade (microbitovi, mBotovi, MakerBuino, 3D pisač...) te prikazivani arhivske snimke natjecanja i rada u klubu. Okupljenoj djeci dijeljeni su letci i pozvani da se uključe u aktivnosti kluba.

Potkategorije

Joomla templates by a4joomla