RKPedu PazinIT učionica 2018Krajem protekle i početkom ove godine uspjeli smo napraviti novi iskorak za za Pazin IT sekciju i projekt RKPedu Radiokluba Pazin - opremanje informatičke učionice! Upravo na 45. godišnjicu Radiokluba Pazin pokrećemo dugo pripremanu i priželjkivanu akciju prikupljanja sredstava za opremanje učionice računalima kako bi lakše, kvalitetnije i aktivnije nastavili s micro:bit i drugim radionicama, predavanjima, događanjima i ostalim višegodišnjim edukacijskim aktivnostima. Akciju smo započeli nabavkom prvih 5 računala vlastitim sredstvima, a želja nam je opremiti kompletnu učionicu istim ili sličnim računalima, jedinu takvu u široj okolici.

Pozivamo tvrtke, institucije i pojedince, primarno s područja grada Pazina i okolice da nam pomognu u toj akciji kojom ćemo, s takvom učionicom i našim volonterskim radom, znanjima i iskustvom, STEM i IT edukaciju mladih i odraslih dignuti na novu razinu.

Dopis s detaljima možete preuzeti ovdje: http://bit.ly/rkpdonacija. Za sva pitanja na raspolaganju su vam dostupni voditelji RKPedu projekta Marko Pernić (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) i voditelj Pazin IT sekcije Ivan Guštin (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Unaprijed zahvaljujemo svima na pomoći i pozivamo vas da sudjelujete na svim našim radionicama, predavanjima i tečajevima, koji su besplatni i otvoreni za sve.