Micro:bit radionica za mlade

Nabavkom većeg dijela planirane opreme za učionicu Radiokluba Pazin stvorili su se uvjeti za nastavak predavanja i radionica za sve uzraste.

U terminu petkom u 19:00 bit će predavanja, radionice i mentorirane slobodne aktivnosti za djecu i mlade. Osim predavanja s konkretnom i najavljenom temom, radionica s microbitovima i ostalom opremom, u tom terminu će djeca i mladi mogu doći bez obaveze, slobodno raditi i pitati sve što ih zanima iz STEM područja i s rasploživom opremom, uz uvijek dežurnog odraslog mentora koji će ih voditi, educirati i pomoći im. Želimo djeci omogućiti kontinuirani rad na dugotrajnijim projektima i radovima, uz mentorstvo odraslih, i - ukoliko žele - s njima ići na smotre radova i natjecanja.

Ovaj petak, 16. veljače 2018. u 19:00 počinjemo ponovo s microbitovima, uz dogovor i prijedloge za buduće teme i nabavku opreme.

Pozovite i ostalu djecu i mlade, a sadržaj ćemo prilagođavati uzrastu, željama i mogućnostima. Tražimo i suradnike-volontere za radionice s djecom i mentoriranje. Pitanja i prijedloge šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vidimo se petkom u 19:00!

Share
Joomla templates by a4joomla