STEM radionice 2023S početkom nove školske godine krećemo i s novom sezonom STEM radionica za djecu i mlade u Radioklubu Pazin. Radionice će se odvijati po sličnom konceptu kao prošle godine - jedna grupa od 16 odabranih polaznika među svim prijavljenima, svaki tjedan radnim petkom od 19:00 do 20:30, s kraćom pauzom. Članarina za radionice je 25 € mjesečno.

Ovdje možete pročitati i vidjeti što smo i kako radili protekle sezone STEM radionica, te kako možete donacijama podržati naš rad: gustin.info/rkpstem22.

Prijave za ovogodišnje radionice primaju se preko obrasca bit.ly/stemradionice2023 do 13. rujna 2023. u ponoć. Prijaviti se mogu djeca i mladi od 1. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole, a glavni kriterij odabira polaznika bit će motivacijski tekst unutar prijave (redoslijed prijava, uzrast, iskustvo, dosadašnje sudjelovanje, mjesto boravka, ocjene, socijalni status i slično nisu presudni kriteriji).

Sve dodatne informacije dostupne su putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hvala svima na interesu i vidimo se na novim radionicama!