dpddonacijaIstekom dvovalutnog razdoblja od 1. 1. 2023. do 15. 1. 2023., tijekom kojeg su se za plaćanja koristile i kune i euri, prilika je da iznesemo ukupne rezultate aplikacije "Primaj sve - vraćaj eure" nastale na našim STEM radionicama uz donaciju DPD Croatia, udvostručenoj od strane CircuitMessa.
 
Besplatnu aplikaciju je instaliralo i koristilo ukupno nevjerojatnih gotovo 20 tisuća korisnika u Hrvatskoj. 117 korisnika ocijenilo je aplikaciju prosječnom ocjenom 4,971, a od njih je 50 ostavilo i pisane komentare pohvala. Jedno smo vrijeme bili 3. najpopularnija besplatna aplikacija u Hrvatskoj. Dvadesetak medija svih oblika popratilo je ovu priču člankom, intervjuom, komentarom ili reportažom. Hvala im na tome!
 
Rezultati su to koje djeca sa STEM radionica baš i ne mogu pojmiti, ali ih jako vesele i motiviraju, i odmah su krenuli na slaganje dobivenih STEM kompleta!

Nakon što smo podijelili informaciju o toj aplikaciji, o tome su se raspisali razni tiskani i elektronički mediji:

Najopširniju i najbolju reportažu o nama i tom poduhvatu napravio je portal Istra24 nakon što su nas novinari osobno posjetili u našim prostorima.

Aplikaciju smo objavili na Google Play trgovini, a izvorni kod prvotne verzije aplikacije objavili kao opensource projekt.

U nastavku donosimo nekoliko slika same aplikacije, statistike i rada djece s doniranim kompletima.

 

apppreuzimanjarecenzije

rankdonacija

slaganje1slaganje2slaganje3slaganje4slaganje5